Webdesign

WordPress websites

WPinaday heeft een team van WordPress Specialisten die  maken nieuwe generatie websites voor de klanten van Bartware. Al onze websites zijn Mobiel-vriendelijk (responsive) daardoor zijn onze websites op elk apparaat gebruiksvriendelijk. Wij zorgen er altijd voor dat de website zo ver mogelijk naar wens is van de klant.

WooCommerce webshops

WooCommerce is een WordPress eCommerce plugin. De plugin kan in uw nieuwegeneratie website worden toegevoecht. In de plugin heb je een goed overzicht houden over je producten en de voorraden daarvan. Binnen WordPress is WooCommerce de meest favoriete oplossing voor het bouwen van een webshop.

WordPress hosting en onderhoud

WordPress hosting en onderhoud is een van de diensten van WPinaday. Met deze dienst van WPinaday houden ze de websites van de WordPress hosting en onderhoud klanten altijd up to date met updates en de klanten hebben dan per maand aanspraak op 1 uur onderhoud waarbij er wijzigingen kunnen worden gemaakt binnen de website.

Huisstijl ontwerp

Elk bedrijf heeft een goed merk nodig, dat begint bij een goede huisstijl. WPinaday maakt complete huisstijlen daarbij hoort een krachtig logo, het ontwerp van een visitekaartje en digitaal briefpapier.

Drone video's

Wij vinden dat een eerste impressie heel belangrijk is. vaak is het eerste contact dat een potentiële klant met u heeft is op de website. De speelduur van de drone video is ongeveer 23 seconden en bestaat uit 7 á 8 verschillende shots waarin de beleving van uw bedrijf op een unike manier wordt weergegeven